Scena mortii lui Prince, filmata de politie. Imaginile au fost facute publice VIDEO

Prince a murit din cauza unei supradoze accidentale de fentanil, astfel ca nicio persoana nu va fi pusa sub acuzare, a anuntat Procuratura din Minnesota. “Prince nu avea idee ca lua o tableta contrafacuta, care putea sa ii provoace moartea”, a declarat procurorul Mark Metz, din comitatul Carver. Procurorul a precizat ca nu exista dovezi referitoare la modul in care artistul obtinuse tabletele de fentanil, astfel ca nu vor fi formulate acuzatii penale in acest caz. Dupa acest anunt, politia a facut publice mai multe inregistrari video si audio si fotografii realizate la resedinta lui Prince, Paisley Park, dupa moartea artistului.
Citeste si Raport toxicologic a fost finalizat: ce au descoperit expertii medicali in sangele vedetei
Prince a fost descoperit in fata usii unui lift din casa sa. Restul inregistrarii video prezinta zona in care acesta a fost gasit decedat, seiful, in care se aflau inregistrarile lui si sume mari de bani, si echipamentul pentru inregistrari muzicale. Intr-o fotografie se poate vedea o pudra alba varsata pe o masa, alaturi de o lingurita indoita, dar aceasta era doar un obiect de arta.
In imaginile difuzate de TMZ, corpul neinsufletit al lui Prince este blurat. Pe de alta parte, TMZ scrie ca Sinead O”Connor a declarat politiei, in timpul anchetei asupra mortii artistului – inregistrarea audio fiind facuta publica tot de autoritati -, ca acesta, sub influenta drogurilor puternice pe care le lua, era extrem de violent cu femeile, unele dintre acestea fiind chiar spitalizate. Cantareata a declarat politiei ca Prince a fost violent inclusiv cu ea.
Prince a murit pe 21 aprilie 2016, la varsta de 57 de ani. Prince Rogers Nelson, cunoscut sub numele de scena Prince, nascut pe 7 iunie 1958, a fost un cantaret, compozitor, actor si multiinstrumentalist. Prince a fost recunoscut de intreaga lume pentru inovatiile aduse in industria muzicii, dar si pentru munca sa eclectica, prezenta scenica excentrica si stilul vocal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *