Horoscop zilnic LUNI 16 aprilie 2018. Azi Luna noua speciala in Berbec! Ce aduce in functie de zodii!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru LUNI 16 aprilie 2018, ziua in care ne bucuram de beneficiile Lunii noi din Berbec, ale carei efecte tin cel mai intens doua saptamani, pana la Luna plina din 30 aprilie.
Luna noua din Berbec de astazi este speciala din noua motive : mai intai, este in conjunctie cu Uranus, planeta libertatii si a surprizelor, apoi, are loc o data cu revenirea lui Mercur in miscare directa, dat fiind ca de 3 saptamani a fost retrograd in Berbec. Totul despre Luna noua in Berbec de astazi, efecte, beneficii, atentionari, aici.

O Luna noua in conjunctie cu Uranus este exact ca un taxi care apare din neant, fix cand aveai nevoie de el fara sa il fi chemat tu concret. Este ca acel mesaj pe care il primesti cand credeai ca totul s-a sfarsit. Ca acel mail din cutia postala care vine cu o oferta pe care nu ai cum sa o refuzi de buna ce este.
Faptul ca Mercur merge direct exact la momentul unei Lunii noi de luni 16 aprilie este o promisiune. Este promisiunea ca de aceasta data o sa fie bine, o sa faci bine. Mercur direct iti va aduce mult dorita claritate. Chiar daca totul parea gresit sau amanat sau fara solutii, acum inca ai sansa sa iti iasa si sa fie bine. Da, schimbarea este posibila, chiar atunci cand ai pierdut orice speranta.
Astazi luni 16 aprilie este si prima zi dintr-o saptamana cu totul extraordinara, cu 6 evenimente astrale noi despre care poti afla aici, in horoscopul saptamanal general 16-22 aprilie 2018.

Iata directiile principale ale acestei zile pentru fiecare zodie in parte

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca ai in plan sa te casatoresti, cumpara inelul astazi. Dar inainte de a face pasul, canteste bine argumentele pro si contra. Una peste alta, pentru Berbec astazi este o zi dominata de energia iubirii si a cuplului, indiferent daca esti sau nu casatorit. Toate activitatile te duc cu gandul la relatie, te poti indragosti usor si pana la finele zilei poti fi cu capul in nori!

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti tentat sa intri in conflicte si argumentatii astazi. Evita confruntarile deschise. Si disputele legale te pot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *