Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 14-20 aprilie

Iata horoscopul saptamanii 14-20 aprilie 2014 prezentat de Astrocafe.ro.

Berbec – Intervin influetele unor aspecte tensionate in comunicarea cu partenerii, fie ei de cuplu, fie de afaceri, cu precadere la inceputul saptamanii. Este atat de densa energia a”din aer”, asemanatoare unei pacle, incat este posibil ca aceste aliante sa se sfarseasca definitiv, mai ales in cazul unor vorbe dure, spuse la manie. Cand o relatie se a”desface” in perioada unei eclipse, poti fi sigur ca aceasta nu se va mai reface vreodata. Simti nevoia sa faci schimbari radicale in viata ta, insa nu te lasa dus de val, actionand si reactionand in urma impulsului de moment. Sunt posibile schimbari de statut, mai ales la locul de munca.

Taur – Desi mai norocos decat nativii celorlalte semne zodiacale, nu esti, totusi, complet ocolit, de ceea ce se intampla. Cu toate acestea, desi tensiunile astrale sunt amplificate la maxim in aceasta saptamana, posibilitatile de crestere pe care le ai sunt evidente. Important este sa nu te lasi prada eventualelor depresii sau anxietatii. De asemenea, este indicat sa astepti ceva mai mult timp decat de obicei pentru a lua o decizie. Spre sfarsitul saptamanii se intoarce roata, tot ceea ce atingi se transforma in aur – metaforic vorbind. Petrece-ti timpul alaturi de cei apropiati si nu uita sa dai o mana de ajutor prietenilor care au nevoie de asa ceva.

Gemeni – In prima zi a saptamanii sunt posibile certuri, chiar daca nu ai de gand sa ridici tonul sau sa spui lucrurilor pe nume pentru ca altii ar fi deranjati de acest lucru. Nu acorda vietii sociale mai multa importanta decat aceasta are. De asemenea, ceea ce ti se intampla in cazul segmentului de viata a”rezervat” dragostei, nu este definitoriu sau caracteristic pentru restul timpului. Compensatia exista, spre sfarsitul saptamanii fiind posibil sa ai parte de vesti foarte bune in ceea ce priveste finantele tale saua?? poate chiar un nou loc de munca. Evita competitiile cu amicii, prietenii sau cu subalternii tai.

Rac ?- Desi saturat de ceea ce (nu) se intampla in viata ta, inca nu este un moment favorabil schimbarilor. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *