Incident de protocol la nivel inalt. Viorica Dancila a mers la aeroport sa-l astepte pe Jean Claude Juncker, SPP i-a luat-o inainte

Informatia initiala a fost ca premierul Viorica Dancila ar fi intarziat la intalnirea de la Aeroportul Baneasa, programata pentru ora 18.00. Viorica Dancila ar fi urmat sa aiba o intrevedere de 15 minute la aeroport cu presedintele Comisiei Europene, insa aceasta nu a mai avut loc, intrucat premierul roman ar fi intarziat.
Biroul de presa al Guvernului a venit cu precizari dupa aparitia informatiilor. Potrivit variantei guvernului, avionul presedintelui CE ar fi ajuns mai repede decat se anuntase initial, iar cand a ajuns Viorica Dancila la aeroport Jean-Claude Juncker tocmai pleca insotit de coloana SPP, care l-a preluat direct de la scara avionului.
“Protocolul Guvernului Romaniei a fost informat de Reprezentanta Delegatiei Comisiei Europene in Romania ca aeronava cu care se deplaseaza in Romania presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Baneasa, la ora 18.30, informatii confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.
Premierul Viorica Dancila a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Baneasa.
La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anuntat de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *