Ion Tiriac – fericit alaturi de Rosana Oprea

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ion Tiriac pare a-si fi gasit cu adevarat fericirea si linistea alaturi de frumoasa Rosana Oprea, dupa ce ultima perioada a vietii sale a fost una zbuciumata si fluctuanta emotional. Departe de atentia presei, Tiriac a trait povesti de dragoste cu o fosta sportiva, cu un manechin, dar si cu o faimoasa vedeta de televiziune.

Noua cucerire a miliardarului, totodata fosta iubita a lui Dan Chisu, a reusit sa cucereasca inima acestuia, apropiatii omului de afaceri declarand ca acesta se poarta ca un adevarat indragostit, rasfatandu-si iubita cu o atentie deosebita.

Foarte ambitioasa, blonda a reusit sa prinda in mrejele sale pe unul dintre cei mai bogati si curtati burlaci ai Romaniei, iar urmatorul pas la care aceasta se gandeste este acela de a-si convinge iubitul sa o ia de sotie.

Pentru ca fostul tenismen detine un suflet mare, dar si o avere uriasa, va deveni cu siguranta partida cea mai interesanta din viata frumoasei. Din pacate insa, daca domnisoara are si alte ganduri mai putin sincere, este posibil ca planurile sale sa esueze, fiind bine stiut faptul ca sportivul nu are obiceiul de a lasa administrarea finantelor pe mana iubitei.

Gurile rele spun chiar ca Tiriac senior si-ar fi sfatuit fiul sa realizeze un contract prenuptial inainte de casatoria cu Maria Marinescu si, se pare, acest lucru o va astepta si pe Rosana, in cazul unui mariaj.

Rosana Oprea este una dintre producatorii Festivalului Dakino si detine de asemenea o afacere proprie.

spot_imgspot_img