Ionela Prodan a murit langa fiica ei, Anamaria. Ultimele clipe ale vedetei sunt cutremuratoare

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ultimele clipe din viata Ionelei Prodan.?Cunoscuta interpreta de muzica populara a incetat din viata luni, 16 aprilie, seara, la Spitalul Elias.?Alaturi de ea a fost, pana in ultimul moment, fiica ei, Anamaria Prodan. I-a spus „Tatal nostru” pana s-a stins. „La ultimul?amin, si-a dat si ea ultima suflare” avea sa povesteasca, printre lacrimi, Anamaria Prodan.

Ionela Prodan a murit, dupa ce s-a luptat o perioada lunga de timp cu o boala crunta. Se pare ca mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzica populara si-a petrecut ultima perioada a vietii mai mult prin spitale.
Prietenele impesarei au povestit pentru?revista Viva!?cum a decurs ultima zi pe care Anamaria a petrecut-o alaturi de mama ei si felul in care si-au luat ramas bun cele doua. Potrivit acestora, Anamaria Prodan a avut puterea sa-i vorbeasca mamei ei pana la final.?”Ana a tinut-o de mana si i-a vorbit pana in ultima clipa. I-a spus ca o sa fie bine, ca se duce la tatal ei . Ii zicea: Tata te asteapta si vom veni si noi acolo,vom fi totia?? Doamna Ionela se uita la ea si ii curgeau lacrimile. O tinea strans de mana, pana i-a dat drumul, usor. Ana i-a spus Tatal Nostru, de trei ori, si la ultimul Amin, s-a stinsa??”, a declarat sursa.
Anamaria Prodan si-a amintit si de cadoul fabulos pe care l-a primit de la mama ei dupa Revolutie: o masina alba, decapotabila? „ca a lui Miss Ellie din Dalas.”

Copilaria impresarei a fost marcata de mama ei. Desi, dupa spusele ei, Ionela Prodan lipsea mult de acasa, fiind ocupata cu turnee,surorile Prodan erau extrem de apropiate de ea. Dar anamaria era si cumva a??invidioasa. „Toata copilaria lumea prima data se ducea la mama, nu venea la mine. Era normal, era Ionela Prodan…”povestea, amuzata, Anamaria.

Ea si-a mai amintit de vremurile de dupa 1989.”Doamne, imediat dupa Revolutie, mi-a cumparat …

spot_imgspot_img