Irina Lazareanu s-a logodit cu Pete Doherty

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Top-modelul de origine romana Irina Lazareanu a declarat ca s-a logodit, recent, cu fostul prieten al manechinului Kate Moss, solistul britanic Pete Doherty, informeaza „Toronto Star”.

Irina Lazareanu s-a afisat zilele trecute, la saptamana modei de la Paris, cu un imens inel de logodna pe deget. Zvonurile logodnei cu solistul trupei rock Babyshambles, Pete Doherty, au fost confirmate chiar de Irina, care a recunoscut semnificatia inelului. „M-am logodit recent”, a declarat Lazareanu pentru publicatia „Women”s Wear Daily”, fara a oferi detalii, cum ar fi data nuntii.

Lazareanu, top-model de origine romana, era prietena comuna a fostului cuplu Moss – Doherty. Ea a fost cea care a compus pentru ei melodia „La Belle et La B?te”, pe care cei doi au inregistrat-o cu trupa Babyshambles. Desi stia ca Irina este una dintre fostele iubite ale lui Doherty, Kate a avut incredere in ea si i-a propus sa-i promoveze colectia pe care a conceput-o pentru celebrul lant de magazine Top Shop. Pana acum, Kate nu s-a aratat lovita de dubla tradare, atat din partea Irinei, cat si din partea lui Pete, si s-a logodit, la randul ei, cu rockerul Jamie Hince, membru al trupei The Kills.

Pete Doherty (foto medalion) si Lazareanu au facut muzica impreuna timp de mai multi ani. In 2004, pe cand era in turneu alaturi de trupa Babyshambles, Irina si Pete au avut o relatie amoroasa care a durat cateva luni. Dupa ce cuplul s-a despartit, Doherty s-a implicat intr-o relatie furtunoasa cu Kate Moss. Cei doi s-au despartit definitiv in vara acestui an.

spot_imgspot_img