spot_img

Liderul Michael Rasmussen – exclus din nationala Danemarcei

Date:

Etapa a 11-a a Turului, Marsilia-Montpellier, a fost cistigata de Rob Hunter, primul sud-african care triumfa intr-o runda din Turul Frantei. Anul trecut, Hunter a concurat pentru Phonak, echipa care l-a avut in compenenta pe Floyd Landis, cistigatorul intrecerii.

Tricoul liderului la general ramine in posesia lui Michael Rasmussen, insa ciclistul a primit o veste neplacuta din partea Federatiei de ciclism de la Copenhaga: a fost exclus din echipa nationala pentru ca ?a refuzat sa indice locurile unde se antreneaza?, declara oficiali danezi.

“Nu spunem ca Rasmussen este dopat, ci doar ca nu toleram asemenea comportament cind vorbim despre lupta anti-dopaj”, adauga federatia de la Copenhaga.

Din a 11-a etapa, Turul ciclist al Frantei este retransmis in Germania de Sat 1. Canalul a preluat drepturile de transmisie joi la prinz, dupa ce ARD si ZDF au suspendat transmisiile din cauza scandalului de dopaj privindu-l pe rutierul Patrick Sinkewitz.

“Cu asemenea atitudine, n-o sa transmitem nici Jocurile Olimpice”, au spus reprezentanti ai Sat 1, referindu-se la decizia ARD – ZDF de a nu promova un sport dominat de scandalurile de dopaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related