Primele imagini cu Seldom, un nou concept Kia Europa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Kia a facut publica o prima imagine a conceptului care va reprezenta piesa lor ?de rezistenta? la show-ul auto de la Frankfurt. Este vorba despre un coupe construit pentru 4 persoane. Masina este desenata si asamblata in intregime in Europa si reprezinta al doilea proiect major al lui Peter Schreyer – fostul designer de la Audi – de cand s-a alaturat coreenilor.

Conceptul poarta numele de Seldom si continua ?calatoria inceputa de cabrioletul Kia Ex_cee?d, la Geneva?, spune Schreyer. Coupeul aduce Kia tot mai aproate de zona masinilor cu pretentii, un pas pe care constructorul coreean la facut chiar prin aducerea lui Schreyer in fruntea designului.

Nu este foarte sigur daca viitoarea masina de serie va fi o oferta mai putin costisitoare pentru segmentul deschia de CLS sau este un coupe cu doua usi – o masina sportiva ?la un pret accesibil?. Dupa Frankfurt, si in functie de feedback, Seldom va fi recosmetizata si trimisa spre productia de serie. Ca si Cee?d, Seldom va fi construita integral in Europa.

spot_imgspot_img