Lipa despre demisia lui Morariu: Toti suntem socati, dar asa este cel mai bine

de Luminita Turcu, Adrian Tone – Mediafax Publicat la: 15.04.2014 14:07 Ultima actualizare: 15.04.2014 14:08

Vicepresedintele COSR, Elisabeta Lipa, s-a declarat socata de demisia lui Octavian Morariu de la sefia comitetului, insa a subliniat, pentru MEDIAFAX, ca acesta a luat decizia corecta avand in vedere multiplele functii detinute.

“Daca il asculti, mi se pare corect si cinstit. I s-au acordat atatea raspunderi in CIO si a considerat ca nu mai poate sa duca mai departe. Mi se parea mai grav daca ar fi continuat si nu avea timp sa rezolve din problemele sportului romanesc, sa nu poti vorbi cu el si asa mai departe. Cred ca asa este cel mai bine, toti suntem socati, va dati seama ca au fost zece ani de lucru impreuna, nu e de colo, si am lucrat foarte bine impreuna”, a declarat Lipa.
Intrebata daca va candida la functia de presedinte, Lipa a raspuns: “Nu pot spune in acest moment, pentru ca nu m-am gandit la treaba asta, sunt inca sub efectul demisiei domnului Morariu”.

Octavian Morariu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) in cadrul Adunarii Generale a forului, care a avut loc marti.
El a explicat, marti, intr-o conferinta de presa, decizia de a demisiona de la conducerea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, prin faptul ca activitatile avute in cadrul CIO si la Asociatia Europeana de Rugby nu-i mai permit sa fie atent “suta la suta la ce se intampla la COSR”.
“Sunt zece ani de cand conduc acest for si cred ca in aceasta perioada am fost un presedinte dedicat. Consider ca evolutia COSR a fost vizibila in toti acesti ani, in care am incercat cu incapatanare sa apar valorile olimpismului. Avand in vedere insa si celelalte activitati ale mele din cadrul CIO si Asociatiei Europene de Rugby, precum si celelalte, constat o supraincarcare a activitatilor mele. Nu sunt ahtiat dupa functii si din respect pentru cei din jur si pentru familia mea, am hotarat sa ma retrag din functia de presedinte al COSR. Decizia nu a fost usoara, a fost una de moralitate si normalitate, in acelasi timp. Toate activitatile mele nu-mi mai permit sa fiu atent suta la suta la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *