Mandruta, Stoicescu, Berecleanu si Zaharescu sunt pe faras

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Surse bine informate din trustul Intact afirma ca patru dintre vedetele de prim-rang ale postului, Lucian Mandruta, Alessandra Stoicescu, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu sunt pe cale sa ramana fara slujbe. Motivul ar fi acela ca pretentiile lor sunt cam mari in raport cu ratingul pe care il fac, motiv pentru care conducerea a decis sa taie in carne vie.
Exista informatii ca patroana Camelia Voiculescu a comandat, recent, un studiu de piata dedicat vedetelor din ograda sa mediatica, iar rezultatul a fost mai mult decat nemultumitor in cazul lui Mandruta si al Alessandrei „Efectiv” Stoicescu. Cat despre cuplul Berecleanu-Zaharescu, care provoaca cele mai mari nemultumiri, ei se afla in acest moment in concediu si se prefac ca nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase, in timp ce Mandruta bate deja pe la mai multe usi.
Una dintre ele este a fostului patron Adrian Sarbu, alaturi de care a fost vazut miercuri seara la restaurantul Uptown. Noi punem pariu, insa, ca sansele lui Mandruta de a reveni in PRO TV sunt mai mult decat nule, stiut fiind ca Sarbu nu uita tradarea si nu iarta. Probabil tocmai de aceea stiristul Antenei a antamat urgent discutii si cu Alexandru Sassu, proaspatul director al TVR.

Intr-un cerc de intimi, Mandruta ar fi sustinut ca e satul de prezentat stiri pe sticla, ca are 40 de ani si isi doreste un nou inceput etc. Gurile rele spun ca prezentatorul are si altele in cap cand vorbeste de un nou inceput, dar despre asta vom vorbi, probabil, cu alta ocazie. Cert e ca, de cateva zile, la Antene sedintele conducerii se tin lant, iar Gabi Vranceanu Firea a fost chemata urgent din concediu pentru a prelua stirile de la ora 19.00.

Realizatoarea emisiunii „Stirea zilei” s-a plans, insa, ca e deja suprasolicitata si, deocamdata, spune pas. O posibila mare surpriza ar putea fi readucerea in prim-plan a Monei Nicolici, candva piesa de rezistenta a Antenei 1, care, de catva timp, a ales sa se ocupe de politica, iar mai apoi de consultanta pentru Petrom.

Pe de alta parte, o alta informatie fierbinte dinspre Intact este cea potrivit careia Voiculestii au pe masa o oferta mai mult decat concreta (se discuta deja pe sume) de cumparare/asociere din partea celui mai mare grup media din Grecia, Antenna Group. Negocierile se poarta, de catre Camelia Voiculescu, cu vicepresedintele pe probleme de televiziune al grupului, Jonathan Procter.

Antenna Group, condus de Minos Kyriakou, si fondat in decembrie ?89, cand Romania isi cauta eliberarea de comunism, detine mai multe posturi TV, radio etc. si da semne ca e foarte interesat de extinderea in Balcani, in Bulgaria cumparand deja postul TV NOVA Televisia si Radio Expres.

spot_imgspot_img