Marine Le Pen: Referitor la ancheta Panama Papers a”am fost victima unei campanii de dezinformare”

Presedintele Frontului National din Franta, Marine Le Pen, a declarat, la Sinaia, referindu-se la ancheta Panama Papers, ca a fost victima unei campanii de dezinformare, adaugand ca cei care se plang de evaziune fiscala sunt cei ce nu pot securiza frontierele.
“Intai si intai gasesc de-a dreptul incoerent faptul ca cei care se plang de evaziune fiscala sunt, de asemenea, cei care nu sunt in stare sa securizeze frontierele. Nu ne putem astepta ca atunci cand lasam liberi sa circule capitalul sa nu vedem si averi care pleaca peste granita” a declarat, sambata, Marine Le Pen, intr-o conferinta de presa care a urmat Conferintei Internationale “Europa noastra – Europa Natiunilor”, potrivit Mediafax.
“Timp de 24 de ore am fost victima unei campanii de dezinformare absolut ingrozitoare, din partea unui jurnal francez. Acesta m-a acuzat ca as avea un prieten care avea o societate si timp de 24 de ore s-a facut un atac la adresa Frontului National, ca dupa aceea sa se dovedeasca, de fapt, ca acest prieten nu a disimulat nicio clipa capital, si-a platit impozitele catre statul francez si asa mai departe. Dar in acele 24 de ore, atentia a fost deturnata de la persoanele veritabil implicate in scandalul Panama Papers”, a declarat Marine Le Pen.
De altfel, liderul Frontului National din Franta a spus ca ancheta va scoate la iveala adevarul.
“Ne-am incredintat comisiei TAX a Parlamentului European pentru a descoperi adevarul din spatele acestui scandal”, a adaugat Marine Le Pen.
Aceasta a negat acuzatii legate de faptul ca Frontului National din Franta ar fi finantat de oameni de afaceri din Rusia. “Va asigur, nu suntem finantati de rusi. Suntem un partid liber”, a spus presedintele Frontului National din Franta.
Marine Le Pen a fost key speaker-ul Conferintei Internationale “Europa noastra – Europa Natiunilor”, care a avut loc loc al Sinaia si la care au mai participat, printre altii, Marcel de Graaf, copresedinte al Grupului Politic Europa Natiunilor si Libertatilor, Edouard Ferrand, Ludovic de Danne, Tomio Okamura, Riccardo Molinari, vicepresedinte al Ligii Nordului din Italia si europarlamentarul Laurentiu Rebega. La conferinta a fost prezent, totodata, si actorul Florin Zamfirescu, care a vorbit despre necesitatea ca statele din UE sa isi pastreze traditiile. De asemenea, la conferinta tinuta la Casinoul din Sinaia au fost prezente circa cinci sute de persoane.
Conferinta Internationala “Europa noastra – Europa Natiunilor” a fost deschisa cu intonarea imnului de stat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *