Maserati lanseaza modelul GranTurismo

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Maserati a lansat la Bucuresti ultimul sau model GranTurismo. Romania devine astfel cea de-a treia tara din lume care are onoare sa vada in premiera noul coupe

Unul dintre cele mai renumite nume ale industriei auto italiene este bineinteles Maserati. Aceast manufacturier a avut pe parcursul timpului multe probleme de ordin financiar insa, in aceste momente, acesta a devenit chiar profitabil. Succesul se datoreaza unui efort susutinut al marcii de a da nastere unor automobile care sa corespunda istoriei brandului dar si sa ofere o reala concurenta unor nume precum Lamborghini sau Porsche.

Ultima aparitie in gama lui Maserati se numeste GrandTurismo si reprezinta primul pas al marcii de a ataca si alte segmente auto foarte disputate. Grand Turismo se poate prescurta in GT si asa se poate intelege cel mai bine ce insemna cu adevarat un GT veritabil. Confort si nu in ultimul rand o sportivitate evidenta. Un GT adevarat permite posesorului sa atace virajele cu mare viteza dar si parcurgerea unor distante lungi intr-un confort deplin.

Noul GrandTurismo este o sportiva in configuratie 2+2 care este echiparta cu un motor V8 Ferrari care dezvolta o putere maxima de 405 CP la o turatie de 7.200 rpm. O noutate la acest tip este cutia de viteze automata folosita pentru prima data de catre modelul de lux Quattroporte.

Maserati GrandTurismo a primit deja 7 comenzi din Romania, tara noastra devenind o piata de desfacere importanta pentru aceasta marca italiana. Pretul de achizitie este de 116.025 euro cu TVA inclus, fapt care face din aceasta masina o optiune mai mult decat fericita la un Porsche 911.

spot_imgspot_img