Johnny Depp intr-un film cu vampiri

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Piratul din Caraibe, Johnny Depp se gandeste sa se reprofileze pe personaje mai inspaimantatoare. Mai precis vampiri, varcolaci si vrajitoare. Compania actoruluia anuntat ca va produce, in parteneriat cu Warner Bros., un lungmetraj bazat pe serialul de televiziune din anii „60 „Umbrele intunericului”, o poveste cu vampiri, anunta NewsIn.

Starul s-a declarat obsedat de serialul care a rulat in anii „60 si sustine ca si-a dorit, din copilarie, sa joace rolul vampirului Barnabas Collins, rol interpretat de Jonathan Frid.

„Umbrele intunericului” a avut peste 1.255 de episoade in care apareau vampiri, monstri, vrajitoare, varcolaci, fantome si zombie. Serialul are numerosi fani ce se intalnesc periodic, la festivaluri dedicate seriei ce a avut mai multe continuari si adaptari, dar niciuna cu staruri de calibrul lui Depp.

Johnny Depp a terminat de filmat pentru Tim Burton in „Sweeney Todd” si va juca in „Shantaram,” o pelicula realizata de Mira Nair pe care o va si produce. Depp, King si Warner Bros. lucreaza si la un film despre viata fostului agent KGB ce a fost otravit, Alexander Litvinenko, in care actorul va juca rolul principal.

spot_imgspot_img