Match.com isi extinde pe mobil serviciul de intalniri online

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Serviciul de intalniri online, Match.com, lanseaza o noua aplicatie pentru telefoane mobile, permitandu-le celor inscrisi sa tina legatura cu iubitul sau iubita cand sunt plecati in calatorie.

MatchMobile va fi disponibil, la inceput, pe pietele din Statele Unite, Marea Britanie si Canada, urmand ca serviciul sa fie extins in pana la noua noi tari in cursul acestui an.

Serviciul transmite abonatilor un mesaj pe telefonul mobil atunci cand primesc un e-mail de la un alt abonat al serviciului si le permite sa isi caute perechea prin intermediul telefonului mobil.

Pentru o taxa suplimentara de cinci dolari pe luna, abonatii MatchMobile pot primi si pot raspunde la e-mail-uri venite din partea pretendentilor, pe telefoanele mobile.

?Daca ai intrat in vorba cu cineva si vrei sa continui relatia, poti face acest lucru. Nu mai trebuie sa astepti?, a spus Thomas Enraght-Moony, Chief Executive la Match.com, detinut de IAC/InterActiveCorp. ?Cum oamenii sunt tot mai obisnuiti sa faca lucrurile din mers, oferta noastra vine ca o parte naturala a ceea ce fac ei?.

O versiune Match.com pentru telefoanele mobile a fost folosita de aproape un milion de abonati, a anuntat Enraght-Moony. Noua aplicatie va permite intrarea in baza de date a aproximativ 15 milioane de utilizatori.

Aproximativ 3,6 milioane de utilizatori din Statele Unite au folosit serviciul in luna mai a acestui an, potrivit datelor oferite de M:Metrics. Match.com a citat si previziunile firmei de cercetare Frost&Sullivan, care a prezis ca veniturile pentru serviciile mobile de intalnire vor creste pana la 215 milioane de dolari pana in 2009.

spot_imgspot_img