Serviciile 3G+ de la Orange, disponibile in 20 de orase

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Orange Romania isi extinde reteaua de broadband mobil, prin lansarea serviciilor 3G+ in 10 noi orase: Baila, Bacau, Arad, Pitesti, Sibiu, Targu-Mures, Baia-Mare, Buzau, Satu-Mare si Ramnicu Valcea.

Orange a lansat Serviciile 3G+, care ofera viteze de descarcare a datelor mobile de pana la 3,6 Mbps in luna iunie in Brasov, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea si Ploiesti.

Serviciile 3G+ pot fi folosite atat pe laptop, cat si pe desktop. Clientii cu abonamente de date mobile in valoare de 20 de euro/luna si contract pe 24 de luni primesc gratuit echipamentele de conectare: carduri de date pentru laptop sau modemuri USB pentru conectare la desktop.

Oferta de abonamente 3G+ pentru companii cuprinde mai multe tipuri de abonamente cu acces la internet, precum Internet Unlimited Office care ofera acces nelimitat la internet la tariful de 20 de euro lunar. Clientii individuali, care acceseaza ocazional serviciile mobile de internet, pot opta pentru abonamentul Internet Day Unlimited, care ofera acces nelimitat la internet 3 zile pe luna, contra sumei de 5 euro.

?Extinderea acoperirii 3G+ la 20 de orase si oferta comerciala flexibila asigura clientilor Orange cele mai bune conditii de acces internet mobil sau in locatii fixe?, a declarat Bogdan Rauta, Mobile Data Proposition Manager la Orange Romania.

spot_imgspot_img