Mihaela Gherman, o romanca sexy pe coperta revistei spaniole Interviu

Mihaela Gherman, o romanca sexy pe coperta revistei spaniole Interviu

E blonda, frumoasa, are 26 de ani si a participat recent la un reality show televizat in Spania, unde a fost remarcata si invitata sa pozeze nud pe coperta revistei Interviu.

Este vorba despre Mihaela Gherman, una dintre cele 15 femei care au luptat pentru dragostea sex-simbolului ?lvaro Mu?oz Escassi. Emisiunea I love Escassi a fost criticata de feministe, spunand ca nu e normal ca atatea femei frumoase sa faca tot felul de lucruri nebunesti pentru a castiga inima unui barbat pentru ca astfel se transforma in obiecte sexuale. In timpul interviului publicat in revista, Mihaela a spus ca ei nu i se pare ciudat. “Daca ar fi fost invers si 15 barbati frumosi ar fi concurat pentru a cuceri o femeie?”, a intrebat romanca, explicand ca nu e nimic sexist in ceea ce priveste emisiunea.

Mihaela nu a fost una dintre castigatoare si nici nu si-ar fi dorit sa fie: “Nu as vrea niciodata sa fiu cu un barbat precum Escasi si nici macar sa ma culc cu el”, a declarat romanca dezamagita dupa ce l-a cunoscut pe acesta in timpul reality show-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *