Mihai Voropchievici. Cum ne afecteaza eclipsele de Soare si de Luna in luna februarie. “Luna determina cutremure”

Primul dintre ele are loc pe 11 februarie si este vorba despre eclipsa de Luna care se produce in Leu, scrie teotrandafir.com. Cea de-a doua eclipsa va fi de Soare si va avea loc pe 26 februarie, pe axa Pestilor.
Citeste si?Mihai Voropchievici dezvaluie ce talismane le poarta noroc zodiilor in 2017
Aduc eclipsele marele cutremur?
“Sunt ani in care sunt mai mult de patru sau cinci eclipse. Eclipsele de Luna au mai mult efect asupra toamnelor. Luna reprezinta procreatia, dragostea, paternitatea. Luna determina miscarea apelor si poate duce la destabilizare. Eclipsa de Luna are loc pe 11 februarie si cea de Soare pe 26 februarie. Punctele de atentionare apar in zilele de 17, 18 si 19, intre cele doua eclipse. Zodiile de apa (Pesti, Rac, Scorpion) vor fi afectate, la fel si cele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator).?Pot avea loc cutremure, atat la propriu cat si la figurat. Am vazut incidenta universala a Cocosului de Foc. Anul acesta vor avea loc multe schimbari. Vorbim despre un an 1 din punct de vedere numerologic”, a declarat Voropchievici.
Cum sunt afectate zodiile de Eclipsa de Luna din 11 februarie
Printre zodiile afectate de Eclipsa de Luna se numara Racul. Fire sensibila si creatoare, Racul va trebui sa isi faca ordine in ganduri si in buzunare. Urmeaza o perioada plina de oportunitati, de sanse reale de schimbare in bine. Din punct de vedere amoros, Racul va intampina cateva dificultati.
Eclipsa de Luna in Leu de pe 11 februarie se va produce in opozitie cu Soarele in Varsator. Este prima eclipsa din acest an, iar 4 dintre semnele zodiacale sunt afectate.
Luna in astrologie
Luna reprezinta inconstientul, impulsurile interioare care ne conduc fara sa ne dam seama. In fazele de Luna Noua si Luna Plina, intuitia devine mai puternica mai ales in cazul zodiilor de pamant si de apa. Pamantul si apa sunt cele mai influentate de fazele lunare, dovada fiind producerea mareelor. Luna guverneaza, asadar, viata emotionala, iar atunci cand are loc o eclipsa, sentimentele sunt date peste cap. Au loc schimbari profunde, neanuntate. Citeste mai jos care sunt nativii ce vor avea dificultati din 11 februarie.
Citeste si?Ai un numar de telefon norocos? Mihai Voropchievici iti poate spune!
Zodiile afectate de Eclipsa de Luna
1. RAC – Nativul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *