Ministrul Transporturilor, numit fara ca Ponta si Basescu sa isi vorbeasca. Premierul: “Cand vor fi lucruri serioase o sa raspund”

de Anca SIMINA Publicat la: 26.08.2013 22:09 Ultima actualizare: 26.08.2013 22:34

Foto: Marius Dumbraveanu // Mediafax
Numirea Ramonei Manescu la Ministerul Transporturilor s-a oficializat astazi fara ca premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu, implicati in acest demers, sa isi fi vorbit. Intr-o interventie telefonica de la Chisinau, premierul a relatat ca nu a mai fost sunat de seful statului de la momentul in care acesta a reclamat public ca Ponta nu-i raspunde la telefon, insa, chiar si asa, Basescu “a semnat imediat” numirea noului ministru.
“Nu (a mai sunat Traian Basescu n.red.). Azi am trimis documentele referitoare la doamna Manescu, domnul Basescu a semnat imediat. E bine”, s-a declarat multumit prim-ministrul de “colaborarea institutionala”, aratand ca neincrederea de care a vorbit public astazi seful statului este reciproca: “Nu mai am incredere, ca n-am avut niciodata incredere in presedinte”.

Daca Basescu a reprosat Guvernului faptul ca a lasat nefinalizate tronsoane de drum “in care s-au investit miliarde” sau ca ar fi permis cresterea somajui pana aproape de 8%, Ponta spune …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *