Mircea Cosma revine in functia de presedinte al PSD Prahova,din care s-a suspendat in februarie 2014

de Daciana Ilie Publicat la: 24.07.2015 16:18 Ultima actualizare: 24.07.2015 16:19

Vicepresedintele PSD Mircea Cosma, care s-a suspendat din functia de presedinte al PSD Prahova in urma cu aproape un an si jumatate, dupa ce a fost pus sub urmarire penala de DNA, a revenit, vineri, in functie, anuntand conducerea organizatiei judetene ca isi revoca suspendarea.

Senatorul Daniel Savu, care in ultimul an si jumatate a condus ca interimar PSD Prahova, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca Mircea Cosma a anuntat, vineri, Biroul Judetean al organizatiei ca isi revoca suspendarea si revine in functia de presedinte al filialei.
In aceste conditii, Savu a devenit prim-vicepresedinte al PSD Prahova, functie pe care o detinuse anterior.

“Aceasta situatie va dura pana in octombrie cand este programata conferinta judeteana de alegeri pentru care mi-am anuntat deja candidatura”, a spus Daniel Savu.
Pana la ora transmiterii acestei stiri, Mircea Cosma nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere in acest caz.
Mircea Cosma s-a suspendat din functia de presedinte al PSD Prahova in februarie 2014, dupa ce a fost pus sub urmarire penala de DNA in dosarul in care ulterior a fost trimis in judecata pentru luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu. In acelasi dosar au fost deferiti justitiei si fiul lui Mircea Cosma, deputatul Vlad Cosma, pentru trafic de influenta, directorul Directiei “Patrimoniu” din CJ Prahova, Daniel Alixandrescu, pentru luare de mita si abuz in serviciu, dar si Razvan Alexe, pentru trafic de influenta si dare de mita. DNA a inceput ancheta penala in acest dosar dupa ce Cosma ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *