Noul Ford Kuga, disponibil in Romania la preturi pornind de la 20.350 euro, fara TVA

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Noul model Ford Kuga este disponibil de joi si pe piata din Romania, prin intermediul retelei Romcar, pretul de vanzare pornind de la 20.350 euro fara TVA pentru gama Trend si de la 23.350 euro pentru gama Titanium, a anuntat importatorul.

„Ne dorim ca debutul acestui model sa fie un prim pas in consolidarea durabila a marcii Ford pe segmentul SUV al pietei auto nationale. In Europa, Kuga a inregistrat vanzari de peste 5.500 de unitati numai in primul semestru al acestui an”, a declarat, intr-un comunicat, Gabriel Bondarenco, director general al Romcar.

Kuga va fi disponibil in varianta de caroserie cu cinci usi si doua versiuni de echipare, respectiv Trend si Titanium, ce includ dotari standard, printre care sistem pornire motor buton FordPower, jante de 17 inch, aer conditionat, program electronic de stabilitate (ESP), sistem de franare cu anti-blocare (ABS) cu distributie electronica a fortei de franare (EBD).

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Vanzarile Ford pe piata romaneasca au crescut in primele sapte luni cu 34,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 14.555 de unitati. Romcar mizeaza in acest an pe comercializarea a 26.000 de autovehicule, respectiv o crestere de 20% fata nivelul livrarilor de anul trecut.

spot_imgspot_img