O legenda a Rapidului va antrena clubul in Liga a II-a

de Leila Bolat, Marius Tone – Mediafax Publicat la: 17.07.2015 20:44 Ultima actualizare: 17.07.2015 20:45

Actionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, vineri, agentiei de presa MEDIAFAX, ca Adrian Iencsi va fi antrenor principal, Mihai Ianovschi va ocupa postul de director tehnic, iar Daniel Pancu pe cel de presedinte.

Oficialul gruparii giulestene a mentionat ca deocamdata Adrian Iencsi nu a semnat contractul, dar mai mult ca sigur acesta va accepta propunerea pe care i-a facut-o. “Adrian Iencsi va fi antrenorul principal, Mihai Ianovschi va fi director tehnic, iar Pancu, presedinte. Deocamdata nu s-a semnat, cred ca nici contractul nu este redactat acum. Dar eu cred ca Adrian Iencsi va accepta. Cei trei sunt acum impreuna si negociaza. Practic, Pancu si-a intrat in rolul de presedinte, trebuie sa se puna de acord cu cei din staful tehnic”, a explicat actionarul majoritar.
Moraru a precizat ca Pancu, Iencsi si Ianovschi vor fi prezentati oficial, luni, de la ora 16.00, intr-o conferinta de presa. “Luni e reunirea, iar Pancu mi-a zis ca tot atunci, la ora 16.00, vrea sa faca o conferinta de presa in care sa aiba loc prezentarea”, a spus Valerii Moraru.

Din punctul sau de vedere, este posibil ca Daniel Pancu sa fie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *