O noua infrastructura pentru Obor Towers

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cele 30 de culoare unice pentru transportul in comun de suprafata, pe care primaria intentioneaza sa le construiasca pana in 2013, constituie prima etapa dintr-un proiect ce are drept scop imbunatatirea si dezvoltarea sistemului de transport si a infrastucturii rutiere in Bucuresti, in care a fost inclus si Obor Towers.
Eficientizarea transportului de suprafata
Un factor decisiv care ne determina sa alegem complexul Obor Towers, il reprezinta accesul la toate mijloacele de transport in comun care ne ajuta sa ne deplasam cu usurinta in orice colt al orasului, iar utilitatile si caile de acces vor fi intretinute in permanenta, fiind construite dupa ultimele norme privind calitatea si siguranta in constructii.
Mai mult, zona Bucur Obor a fost inclusa in proiectul „Quick Win”, propus de primaria capitalei, ce are in vedere realizarea a 28 de culoare unice in zonele aglomerate: Bucur Obor – Strada Sportului, Bucur Obor – Bulevardul Carol. Aceeasi zona, Bucur Obor, a beneficiat de lucrari de modernizare a liniilor de tramvai, efectuate in perioada 7-14 decembrie 2007, si continuarea acestora pe traseul Calea Mosilor – Sos. Colentina.
Astfel, cei aproximativ 251 de viitori locatari ai complexulului rezidential Obor Towers (Strada Avrig nr. 10), ce urmeaza a fi finalizat in 2009, vor beneficia de toate avantajele acestei super infrastructuri: se va micsora timpul de deplasare (care in prezent este de 5 minute pana la Piata Universitatii, 7 minute pana la Piata Romana si 9 minute pana la Piata Unirii), se va realiza corelarea timpilor de stationare si coordonarea sistemului de semaforizare la un centru unic de comanda, vor fi introduse treceri de semafor suplimentare si va fi redusa circulatia in zonele rezidentiale, pentru a spori siguranta pietonilor.
Apartamente cu gradina
Alte atuuri pe care au mizat constructorii pentru a raspunde la necesitatile clientului sunt reprezentate de pachetul de finisaje foarte atractiv: instalatie sanitara, tamplarie termopan din aluminiu, parcket laminat de 8 mm, gresie si faianta in bucatarie, usi interioare din lemn, usi exterioare din otel cu sistem multilock, centrala termica de apartament. De asemenea, apartamentele de la parter au gradini si terase, iar sistemul de securitate este bine pus la punct.
Avand in vedere cererea tot mai ridicata a clientilor pentru spatiile de locuit din zona de lux si de nivel mediu, investitori mizeaza pe raportul calitate/pret, intrucat cumparatorii cei mai pretentiosi sunt dispusi sa plateasca o suma nu tocmai modesta pentru confortul si linistea oferite de un camin ideal. Suprafetele mari ale apartamentelor ne permit sa dam frau liber imaginatiei in ceea ce priveste amenajarea spatiilor interioare: garsonierele cuprind intre 63,72 mp ? 71,65 mp, apartamentele cu 2 camere 83,30 mp ? 101,2 mp, apartamentele cu 3 camere 114,5 mp ? 147,28 mp, apartamentele cu 4 camere 160,70 mp ? 185,23 mp.

spot_imgspot_img