Paste 2017. Aglomeratie la iesirea din tara si pe drumurile spre munte

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, vineri dupa-amiaza, pe DN 1, pe sensul de mers catre statiunile de pe Valea Prahovei, in conditiile in care mii de turisti se indreapta spre statiunile montane, unde vor petrece minivacanta de Paste, informeaza Agerpres.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Marian Popescu, ca se circula in coloana, pe sensul de urcare spre munte al DN 1, incepand de la Nistoresti, intre kilometrii 102 si 107. Pe acest segment de drum, masinile ruleaza cu viteza foarte redusa, iar uneori coloana stationeaza.
De asemenea, coloana de autoturisme este si la km 128, de la Poiana Tapului, pana la intrarea in Busteni, a precizat sursa citata.
Totodata, traficul se desfasoara cu dificultate si la iesirea din Bucuresti spre Autostrada 1, potrivit Digi24.
Si la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu-Ruse, numarul de autoturisme aproape s-a triplat fata de zilele anterioare, in timp ce numarul camioanelor este in scadere, a declarat purtatorul de cuvant a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Giurgiu, Cristina Onofrei, pentru Agerpres..
“In ultimele 24 de ore au fost inregistrate, pe sensul de intrare in tara (…), 37 de autocare, 665 de autoturisme, 718 camioane si 234 de microbuze, iar pe sensul de iesire din tara au fost inregistrate 50 de autocare, 1.650 de autoturisme, 626 de camioane si 79 de microbuze. De remarcat este faptul ca numarul autoturismelor care ies din tara este de peste trei ori mai mare fata de zilele trecute cand ieseau din tara in medie cinci sute de autoturisme pentru ca foarte multi romani petrec …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *