Perchezitii la Primaria Constanta si acasa la Radu Mazare, intr-un dosar de coruptie

Procurorii DNA fac perchezitii la sediul Primariei Constanta si la locuinta edilului Radu Mazare, intr-un dosar de coruptie, unde sunt vizati si alti functionari publici, informeaza B1 TV.
Citeste si: Trei dosare penale noi pentru Radu Mazare
Surse judiciare citate de Mediafax au precizat ca perchezitiile au loc doar la cele doua adrese, respectiv la sediul Primariei Constanta si locuinta lui Radu Mazare din Mamaia, aflata pe malul lacului Siutghiol.
In prezent, Mazare este deja cercetat de DNA pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si abuz in serviciu contra intereselor publice, in trei dosare. Procurorii anticoruptie i-au adus la cunostinta ca este anchetat la inceputul lunii februarie.
Citeste si: Radu Mazare, catre saracii Constantei: “Nu vedeti ca ma leaga astia?”
Primarul Constantei, Radu Mazare, spunea, in 24 martie, ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) il vizeaza intr-o noua ancheta, privind modul in care a fost construit cartierul de locuinte sociale din oras, procurorii solicitand primariei mai multe documente legate de aceasta investitie, in valoare totala de sapte milioane euro.
“O sa va arat astazi cum se face justitia independenta si impartiala in republica lui Basescu. Am aici adresa primita de la DNA pe numele Regiei Consiliului Local care s-a ocupat de constructia acestui cartier Henri Coanda si in care ni se cere de la DNA Bucuresti, in urma solutionarii dosarului, alt dosar am, sa trimitem pana la25 martie contractul de achizitie, precum si toate documentele aferente procedurii de achizitie publica referitoare la acest contract, al cartierului de amarati Henri Coanda”, declara atunci Radu Mazare, intr-o conferinta de presa sustinuta in cartierul social.
El a sustinut ca a construit cel mai ieftin din Romania, dar cu toate acestea procurorii DNA il verifica tot pe el.
“In Constanta, am construit cel mai ieftin din Romania si vreau sa contruiesc in continuare, sa terminam cu toti oamenii care sunt pe strada, DNA-ul lui Basescu ma controleaza si ma acuza pe mine, iar cu Videanu, care a cumparat de zece ori mai scump, nu are absolut nicio treaba. Asta-i justitie impartiala. Eu vreau sa-i intreb asa pe procurorii astia: “Pai, ba, oamenilor, de unde credeati ca imi mai pun eu comision si mai si fur la 270 de euro pe metrul patrat, cu cat am construit aici?”. E normal asa ceva, ce se intampla in tara asta? In loc ca Basescu sa-i cheme si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *