Pilotul roman care ar fi baut inaintea unei curse TAROM a fost gasit NEVINOVAT

Pilotul TAROM Radu Cristea a fost gasit nevinovat / FOTO: click.ro

Radu Cristea, pilotul roman de 38 de ani, angajat al companiei TAROM, acuzat ca s-ar fi urcat baut in avion si se pregatea de decolare, a scapat basma curata. Un judecator al Isleworth Crown Court l-a gasit pe Cristea nevinovat, la infatisarea care s-a desfasurat saptamana trecuta la instanta londoneza, scrie newsair.ro.?
In sedinta de judecata din 21 martie, cand Radu Cristea a aparut in fata magistratului, acuzatiile procurorului britanic au fost demontate fara mari probleme de un avocat roman, spun surse apropiate pilotului. Din cate se pare, apararea ar fi speculat foarte bine niste greseli de procedura ale anchetatorilor britanici si l-a convins pe judecator sa il declare nevinovat pe roman.
Radu Cristea a fost pus sub acuzare la inceputul lunii februarie dupa ce politistii de la Heathrow Airport l-au testat pentru consum de alcool chiar inainte de a decola spre Bucuresti cu 33 de pasageri la bord.?a vremea respectiva, anchetatorii spuneau ca rezultatele testarii ar fi indicat o alcoolemie de patru ori mai mare decat limita legala admisa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *