Ponta il ironizeaza pe Basescu: “Spre deosebire de el, eu i-am trasat Ramonei Manescu sarcini ce tin de Transporturi”

de Alexandru Moise – Mediafax Publicat la: 26.08.2013 18:11 Ultima actualizare: 26.08.2013 18:28

Foto: Andreea Alexandru // Mediafax
Ramona Manescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care ii vor reveni la Ministerul Transporturilor, a declarat premierul Ponta, adaugand ca, “spre deosebire de presedintele Basescu”, el i-a trasat sarcini din domeniu si ca nu ar fi propus-o ca ministru daca nu era multumit de activitatea ei.
“Cred ca se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de presedintele Traian Basescu, eu i-am trasat sarcini care tin de Transporturi. Am vazut ca, din graba, presedintele i-a trasat sarcini care tin de alte ministere”, a spus Ponta.

El a precizat ca, miercuri dimineata, se va afla la sediul Ministerului Transporturilor pentru a discuta cu noul ministru obiective concrete pe termen scurt si mediu.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in interventia la scurta ceremonie de investire in functie a noului ministru al Transporturilor, ca ii doreste Ramonei Manescu mult succes si isi exprima speranta ca nu va “mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA”.
“In primul rand va felicit pentru numirea in functia de ministru si cred ca ar trebui sa priviti la patru lucruri: privatizarea CFR Marfa, absorbtia fondurilor europene, tronsonul Nadlac-Arad, pentru ca restul tronsoanelor de la Sibiu sunt in executie, si metroul bucurestean”, a spus Basescu, dupa ce Ramona Manescu a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *