Ponta, facel apel la Antonescu: Sa se gandeasca ce se intampla daca sotia lui ar fi fost amenintata

Premierul Victor?Ponta?a declarat, marti, ca liderul PNL Crin Antonescu ar trebui sa se gandeasca, atunci cand se refera la demersul de a face o plangere penala, ce s-ar fi intamplat daca sotia sa, Adina Valean, ar fi fost amenintata de seful statului, Traian Basescu, ca nu-i mai ajunge sotul acasa.
“Sunt convins ca fiecare dintre noi ar trebui, atunci cand face declaratii pro sau contra acestei initiative, sa se gandeasca ce s-ar fi intamplat – si ma refer aici la Crin Antonescu direct – ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost amenintata sotia domniei sale si Basescu ar fi spus: “Ai grija, doamna Valean, ca nu-ti mai ajunge sotul acasa”. Sunt convins ca ar fi reactionat ca si mine si ca si orice om de bun-simt si de buna-credinta din aceasta tara, sesizand autoritatile si institutiile statului”, a spus?Ponta.
El a precizat ca este absolut convins ca gestul de a sustine depunerea unei plangeri penale impotriva lui Traian Basescu pentru amenintarea facuta impotriva Gabrielei Firea este absolut necesar. “Sunt absolut convins ca acest gest este necesar. Cred ca duminica seara s-a intamplat un lucru extrem de grav pentru democratia romaneasca si salut opinia publica, analistii, ONG-urile care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *