Ponta: Opozitia nu se face cu poze in pielea goala la mare.

Premierul Ponta s-a declarat gata sa preia ideile economice lansate de PDL, dupa ce le va analiza impactul si daca se dovedesc bune, subliniind ca opozitia trebuie sa vina cu astfel de idei constructive si nu cu “injuraturi, scandal si poze in pielea goala pe la mare”, asemenea lui Basescu si Udrea, informeaza Mediafax.
Prim-ministrul a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ziua de luni si-o va petrece in discutii cu ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, si cu ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, si va solicita si analiza masurilor economice propuse de PDL.
“Fara niciun fel de ironie sau polemica politica, am vazut, ieri, PDL, care e partidul de opozitie, a lansat niste idei economice. Eu vreau si le-am cerut colegilor mei maine (luni – n.r.) sa le analizeze ca si impact bugetar ce inseamna, cati bani castigam, cati bani pierdem, si daca se dovedesc niste masuri serioase, la modul cel mai direct o spun, vreau sa discutam, cu domnul Predoiu, cu cine o fi, “domn”e, haideti veniti cu ele!”. Vreau sa le fac un impact intai, sa vad…”, a spus Ponta.
El a adaugat ca va discuta cu toate grupurile parlamentare bugetul pentru 2014, iar lucrurile bune este gata sa le preia.
Intrebat daca ar putea discuta aceste masuri economice cu Elena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *