Ponta: PSD e liber sa aleaga pe cine vrea. Nu-mi dau demisia de la Guvern

de Alexandru Moise – Mediafax Publicat la: 22.07.2015 23:01 Ultima actualizare: 22.07.2015 23:02

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la alegerea lui Dragnea la sefia PSD, ca partidul este liber sa aleaga pe cine vrea, adaugand ca, daca ar fi ramas la sedinta CExN, ar fi votat-o pe Rovana Plumb, dar nu considera ca a suferit o infrangere si nu va demisiona de la Guvern.

“A fost un vot foarte clar, Liviu e presedinte interimar pana la Congres”, a spus Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la B1Tv.
“Sigur ca de maine, aceiasi care astazi il indemnau sa candideze, o sa-l faca praf, dar Liviu e mare, a vazut politica si stie la ce sa se astepte, iar noi il vom ajuta sa reziste”, a mai comentat premierul. Intrebat daca votul este un esec personal, avand in vedere ca a sustinut-o pe Rovana Plumb, Ponta a spus ca “din punctul meu de vedere nu e o infrangere”.

“Daca asta da satisfactie propagandei e bine, eu ma bucur. Important e ca Liviu Dragnea a obtinut un vot foarte clar si cei care nu l-au votat, il vor sprijini”, a mai comentat el.
Fostul presedinte al PSD a spus ca nu a participat la votul pentru alegerea presedintelui interimar al PSD deoarece a trebuit sa plece la Aeroportul Otopnei pentru a se intalni cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.
In acest context, el a fost intrebat de moderatorul emisiunii daca Rovana Plumb ar fi fost optiunea sa in cazul in care ar fi participat la vot, iar Ponta a raspuns afirmativ.
“Din moment ce eu am propus-o cum era sa n-o votez eu”, a spus Victor Ponta.
De asemenea, intrebat in legatura cu faptul ca social-democratii au ales miercuri un presedinte interimar condamnat, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *