Primarul de Voluntari Pandele renunta la greva foamei dupa ce a vorbit cu nasul sau, Gigi Becali

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Primarul Florentin Pandele a anuntat, duminica seara, ca, dupa ce a discutat cu nasul sau, Gigi Becali, a renuntat la greva foamei, pe care a declansat-o pentru a protesta fata de faptul ca nu i s-a oferit posibilitatea sa raspunda unor acuzatii lansate la adresa sa intr-o emisiune televizata.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a sosit, duminica seara, la Primaria Voluntari, dupa meciul Steaua -UTA Arad, a intrat in biroul primarului, unde a discutat cu acesta timp de circa zece mintue. La iesire, Becali a declarat presei ca nu a fost chemat de finul sau, primarul Pandele, ci a venit din proprie initiativa, pentru a-l convinge pe edil sa renunte la protest.

„Am venit sa-l conving sa nu mai puna la suflet ce i s-a intamplat. Dupa parerea mea, oricum, el a iesit castigator in urma emisiunii, asa ca nu vad care e motivul de suparare”, a spus el.

Gigi Becali l-a descris pe primarul din Voluntari drept un om „extrem de orgolios”, apreciind ca orgoliul l-a facut pe primar sa reactioneze astfel.

„Mi-a dat Dumnezeu astazi atatea lucruri bune in fotbal, incat am zis ca vin sa fac si eu un lucru bun, sa-l conving pe Florin sa renunte”, a precizat Gigi Becali.

El a apreciat si sprijinul pe care locuitorii din Voluntari i l-au oferit edilului, sustinand ca acesta este generat de „lucrurile bune” pe care primarul le-a facut pentru comunitate.

Dupa declaratia de presa a finantatorului FC Steaua, primarul Pandele le-a declarat jurnalistilor ca, la rugamintea nasului sau, a renuntat la protest. In cateva minute, cei doi au coborat pe treptele Primariei pentru a le comunica decizia si celor circa 200 de persoane adunate in fata cladirii.

Pandele i-a indemnat pe oameni sa mearga la casele lor si i-a asigurat ca proiectele incepute in comunitate vor continua.

Cateva sute de persoane s-au adunat, duminica seara, in fata Primariei Voluntari, dupa ce primarul Florentin Pandele (PSD) a anuntat ca intra in greva foamei, reclamand ca nu i s-a oferit posibilitatea sa raspunda unor acuzatii lansate la adresa sa intr-o emisiune televizata.

Potrivit purtatorului de cuvant al primariei Voluntari, Sandra Ferea, primarul Costel Pandele a decis sa intre in greva foamei impreuna cu 17 consilieri locali din partea PSD. Sursa citata a explicat ca actiunile primarului sunt urmare a unei emisiuni televizate. In aceasta emisiune primarul ar fi fost scos din emisie, in urma unor polemici cu senatorul PDL Radu Berceanu, care a lansat acuzatii la adresa sa.

Ferea a spus ca dupa ce a fost scos din emisie, desi nu folosise injurii la adresa lui Berceanu, Pandele a incercat timp de aproximativ o ora si jumatate sa reintre in direct, insa acest lucru i-a fost refuzat.

La Primaria Voluntari s-a aflat si fostul lider al minerilor, Miron Cozma, care si-a exprimat sustinerea fata de Pandele.

spot_imgspot_img