Procter&Gamble deschide a doua fabrica in Romania, la Urlati

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Procter&Gamble, una dintre cele mai mari companii din industria bunurilor de larg consum (FMCG) de la nivel mondial, a initiat lucrarile de constructie la cea de-a doua fabrica pe care grupul o va detine in Romania.

Investitia firmei va fi realizata in doua etape, de 50 de milioane de dolari, fiecare. A doua faza se va finaliza in 2010. „Fabrica va avea ca efect atragerea si altor investitori in zona. Deja unii dintre furnizorii grupului si-au manifestat intentia de a ne urma. Lansarea productiei la noul obiectiv industrial este estimata pentru jumatatea anului viitor”, a declarat Jose Medran, general manager P&G Romania.

Grupul american urmeaza sa produca la Urlati sampoane si produse de ingrijire a parului, marca Pantene, Wash&Go si Head&Shoulders. Compania va crea un numar de 150 de noi locuri de munca, iar personalul va fi recrutat atat din randul locuitorilor, cat si din randul specialistilor in domenii tehnice din Ploiesti si Bucuresti.

Medran spune ca e posibil ca grupul sa foloseasca fabrica de la Urlati pentru a lansa pe piata romaneasca produse care nu sunt, inca, pe piata romaneasca.

spot_imgspot_img