Prodecanul Facultatii de Farmacie din Craiova a fost arestat preventiv sub acuzatia de luare …

Prodecanul Facultatii de Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) din Craiova, prof. dr. Florin Gorunescu, a primit, vineri seara, mandat de arestare preventiva sub acuzatia de luare de mita, potrivit Agerpres.

La propunerea procurorului de caz, Tribunalul Dolj a emis mandat de arestare preventiva pentru 20 de zile, dupa ce profesorul craiovean fusese retinut joi seara pentru 24 de ore pentru luare de mita in forma continuata.
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, profesorul ar fi pretins si ar fi primit, atat in sesiunea din iarna 2012, cat si in sesiunea din vara anului 2012, sume de bani de la studenti, pentru a-i promova la disciplina la care urmau sa sustina examen. “Cu sprijinul tehnic al SRI Dolj si al ofiterilor din cadrul DGA Dolj, joi, procurorul delegat a organizat constatarea in flagrant a infractiunii, ocazie cu care inculpatul a fost surprinsa in timp ce primea de la investigatori, denuntatoare si inca un student, suma de 350 euro pentru a a le asigura acestora promovarea examenului pe care urmau sa-l sustina in data de 04 iunie a.c.”, se mentioneaza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *