Prognoza meteo. Joi si vineri, temperaturile se vor apropia de valorile normale pentru aceasta perioada. In Bucuresti, temperatura va ajunge la – 4 grade

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Joi si vineri, temperaturile se vor apropia de valorile normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in regiunile nordice, estice si la munte, informeaza ANM.
Joi, in tara, temporar va ninge slab, local in zona montana si in Moldova si pe arii mai restranse in Muntenia si Dobrogea, unde trecator vor fi posibile precipitatii mixte, favorizand producerea de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, iar in a doua parte a intervalului, la cote mai reduse, in estul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in Oltenia, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -10 si -2 grade.
In Bucuresti, valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a intervalului, cand vor fi conditii ca trecator sa fulguiasca. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de -4 si -2 grade.
Vineri, valorile termice vor marca o scadere in cea mai mare parte a tarii, iar in cursul noptii vremea …

spot_imgspot_img