ProSport si 450 de biciclisti temerari pleaca in week-end “Cu Bicicleta La Mare”

de Alina Matis Publicat la: 25.04.2014 16:26 Ultima actualizare: 25.04.2014 17:00

Echipa ProSport incepe, sambata dimineata, sa pedaleze, cu alti 450 de biciclisti, spre mare. Ion Craciunescu da startul

Startul editiei a opta a expeditiei “ProSport – Cu Bicicleta La Mare”, la care s-au inscris 450 de biciclisti, va fi dat, sambata, la ora 9.00, din parcarea Lidl (str. Liviu Rebreanu 19), de catre fostul arbitru international de fotbal Ion Craciunescu.Cei 450 de participanti si-au ridicat joi kiturile de participare si asteapta cu nerabdare momentul startului, “lovitura de incepere” a evenimentului urmand sa fie data de un mare fan al biciclitului, fostul arbitru international de fotbal Ion Craciunescu. Ioan Vieru – medaliat cu bronz la Campionatele Europene de Atletism in proba de 400 de metri si Mihai Donisan – campion national la saritura in inaltime vor fi prezenti la start.
Lansata in luna februarie, campania de inscrieri pentru expeditia “ProSport Cu Bicicleta la Mare” s-a incheiat vineri. Toate cele 450 de locuri au fost ocupate, astfel incat editia din acest an a evenimentului, a opta, va cel mai mare numar de participanti. O adevarata armata logistica este pregatita sa ii ajute pe participanti sa parcurga cei 300 de kilometri ai expeditiei in conditii sigure si sa petreaca o eperienta memorabila: opt masini de insotire, noua autocare, cinci camioane, doua van-uri si doua ambulante.

Dintre participantii inscrisi la a opta editie “ProSport Cu Bicicleta La Mare” marea majoritate sunt bucuresteni, dar exista si aproape 75 de participanti veniti din alte judete din tara (Brasov, Constanta, Dolj, Cluj, Iasi, etc.), special pentru a participa la cel mai mare eveniment ciclist de lunga distanta din Romania. De asemenea, 70 de doamne si domnisoare sunt pregatite sa-si dovedeasca pasiunea pentru pedalat, dar si gratia de bicicliste.
Pentru a opta editie a expeditiei “ProSport Cu Bicicleta La …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *