Quintus: Fuziunea PNL este o zi importanta pentru iarna tarzie a vietii mele

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus le-a spus, sambata, participantilor la Consiliul National al PNL, ca s-a nascut si trait fara intrerupere 80 de ani in PNL si ca fuziunea de astazi este „o zi importanta pentru iarna tarzie a vietii sale”, scrie Mediafax.
„Este un moment important pentru ca oficial, juridic si politic astazi apare in zestrea politica a tarii noastre cel mai important, cel mai puternic si cel mai vrednic partid politic. Este important astazi sa constatam ca o regula aritmetica a fost infranta, aritmetica asa cum am invatat eu cand scriam pe tablita. 12 plus 15 fac 27. Astazi politica ne invata ca 12 plus 15 inseamna mai mult de 40. Este o zi importanta pentru iarna tarzie a vietii mele. Am trait patru fuziuni, mai exact patru impliniri, adaugiri, alaturari ale partidului nostru. Dumnezeu si dumneavoastra m-ati ajutat sa traiesc pe aceasta cea mai importanta, puternica si improspatare a PNL, partid in care m-am nascut si am trait fara intrerupere de aproape 80 de ani”, a spus Quintus.
El a adaugat ca le adreseaza liberalilor o urare: „Astazi doresc sa va spun ca, indiferent de amaraciunile sau satisfactiile pe care mi le-a …

spot_imgspot_img