Raluca Badulescu nu poate sta prea mult timp fara a merge la solar. “Stiu ca sunt contraindicatii”

Daca la plaja se plictiseste, vedeta merge la solar, insa doar atunci cand are timp, scrie viva.ro. Ii place sa fie mereu bronzata si pentru asta face sacrificii. Raluca Badulescu tine intotdeauna cont de sfaturile pe care le primeste din partea specialistilor si are grija sa nu stea la solar mai mult decat este indicat.
Citeste si?BRAVO AI STIL ALL STARS 26 MAI 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Invitatie la nunta, prima gala dupa eliminarea Denisei. Anunt SOC pe Facebook
“Da, merg la solar, dar in ultima perioada nu am mai avut timp sa merg. Cum apuc un timp liber rup solarul. Stiu ca sunt contraindicatii, dar cred ca majoritatea sunt povesti. Am o varsta la care pot sa spun cu siguranta e indicat solarul. Daca pana la varsta asta nu mi s-a intamplat nimic nu cred ca are ce sa mi se intample de acum inainte. Mai rar ma expun la soare pentru ca ma plictisesc. La soare trebuie sa stai mult. Iti e cald, transpiri, iti bate soarele in cap, ma apuca nervii, incep sa stau pe telefon, stau pe dreapta, stau pe stanga.”, ne-a dezvaluit Raluca Badulescu.
“Bravo, ai stil” o face fericita pe Raluca Badulescu
De cand face parte din juriul “Bravo, ai stil”, Raluca Badulescu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *