Rasturnare de situatie, ANRE face un anunt pentru toti romanii cu centrale de apartament

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„In conformitate cu legea de organizare si functionare, respectiv Legea nr. 160/2012, cu modificarile si completarile ulterioare, ANRE nu are drept de initiativa in privinta emiterii/modificarii legislatiei primare in domeniu si nici cu privire la stabilirea politicilor de taxe si impozite.
In acest moment, ANRE nu a facut si nu are in vedere o astfel de propunere, care excede competentelor sale de reglementare”, arata comunicatul ANRE.
In presa au aparut declaratiile facute de directorul general Viorel Alicus din ANRE, in cadrul lucrarilor Comisiei pentru Industrii si Servicii a Camerei Deputatilor. Directorul a invocat o crestere importanta a numarului de centrale individuale in ultimii ani, ceea ce a dus la o crestere a poluarii si a invocat posibilitatea introducerii unei taxe de mediu pentru posesorii de centrale individuale. Declaratia a fost facuta in contextul dezbaterilor din Parlament privind legea prin care se interzice debransarea de la sistemul centralizat de incalzire, trimisa la reexaminare de presedintele Klaus Iohannis.

spot_imgspot_img