Regal de trupe romanesti la Fire In The Park Rock Fest

Nu mai putin de 18 trupe romanesti vor sustine concerte la prima editie a Fire In The Park Rock Fest, eveniment care va avea loc vineri, 18 si sambata, 19 septembrie. la Halele Carol din Bucuresti. In ambele zile portile festivalului se vor deschide la orele 14.00, iar concertele vor incepe de la orele 16.00 si se vor incheia in jurul orelor 3.00.
Festivalul, organizat pentru a celebra 15 ani de la infiintarea clubului bucurestean Fire Club, se doreste o frumoasa aducere aminte a momentelor speciale traite de-a lungul acestui interval de timp, atat de artisti cat si de fanii lor, in perimetrul Fire Club, dar si un prilej de a prelungi senzatia de vacanta de vara.
Majoritatea trupelor care vor concerta in acest sfarsit de saptamana in vechile spatii industriale ale Fabricii Hesper, a caror valoare istorica se doreste a fi pusa in valoare in cadrul unui proiect de reconversie a lor intr-un centru cultural si de evenimente neconventional, au urcat de mai multe ori pe scena clubului din Gabroveni.
“Pentru numeroase trupe ro?ma?nesti, scena Fire Club a constituit o rampa de lansare pe dificilul drum al consacrarii, iar acum am vrea sa sarbatorim impreuna realizarile noastre”, a spus Bogdan Berneaga, sau Don cum ii spun prietenii, unul dintre asociatii Fire Club.
“Asa cum Fire Club a devenit in timp o stare de spirit, ne-am dori ca Fire In The Park Rock Fest sa devina un festival traditional pe care sa-l organizam in fiecare an, la inceputul toamnei, pentru a prelungi putin atmosfera de vacanta pe care o traiesti atat de intens vara. Portile Halelor Carol se vor deschide la miezul zilei pentru ca iubitorii de muzica, vara si petreceri sa aiba timp sa se bucure atat de concertele trupelor favorite, cat si de povestile cu prietenii, mai vechi sau mai noi, la umbra copacilor inca verzi, la o bere, doua sau noua. Vorba vine. Am ales ca festivalul sa aiba loc vineri si sambata tocmai pentru ca cei prezenti sa poata petrece la maximum pana aproape de ivirea zorilor, mai ales ca prognoza meteo anunta vreme deosebit de frumoasa. Duminica toata lumea va avea timp suficient sa se refaca pentru a incepe o noua saptamana”. Cat despre editia de anul viitor, Bogdan Berneaga ne-a marturisit: “Ne dorim ca la urmatoarea editie a Fire In The Park Rock Fest sa invitam si trupe de afara si evident sa indreptam toate stangaciile, inerente, ale debutului”.
Concertele din cadrul festivalului se vor desfasura pe doua scene, alternativ, astfel incat programul trupelor sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *