Sabin Balasa a fot internat de urgenta, suferind de cancer pulmonar generalizat

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cunoscutul pictor se afla internat in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului „Sf. Maria”, suferind de un cancer pulmonar generalizat, cu multiple metastaze, dintre care una osoasa.

„Starea pictorului, care este paralizat de la brau in jos, este foarte grava. Nici controlul asupra membrelor superioare nu este mai bun, Balasa nemaifiind in stare nici sa semneze ca lumea, dar sa mai si picteze. Inainte de internare, cunoscutul artist cantarea putin peste 50 de kilograme, asa ca se presupune ca greutatea sa a scazut sub aceasta limita”.

Declaratiile apartin celor doi copii ai acestuia, Matei si Tudor, care s-au decis sa faca cunoscuta tragedia pe care o traieste pictorul. Practic, dupa cum s-a exprimat fiul acestuia, Tudor Balasa, putem vorbi de o „numaratoare inversa”. In fata spitalului, baietii au trecut la afirmatii foarte grave la adresa fostei sotii a pictorului, Melania Iordachescu, acuz?nd-o ca a stiut despre tragedie din 2006, dar nu a spus nimanui nimic.

In opinia celor doi, Melania este cea care i-a pus, de-a lungul timpului, tatalui lor „diazepam in mancare”. In momentul cand au descoperit acest lucru, ei au decis s-o indeparteze si sa-i interzica accesul in preajma tatalui lor. Asa se face ca Melania nu l-a vizitat niciodata pe celebrul pictor de cand este internat.

In ce priveste averea pictorului, estimata ca fiind fabuloasa, din care Melania doreste o „bucata”, conform legilor partajului, Tudor Balasa a declarat ca nu are cunostinta la cat se ridica suma si ca, in momentul de fata, nu se gandeste la asa ceva, fiind preocupat doar de usurarea suferintei tatalui sau. Intentia celor doi baieti ai artistului de a organiza, in mijlocul bolnavilor de la Terapie Intensiva, o conferinta de presa, pentru a arata adevarata stare a tatalui lor si a contracara speculatiile din presa, s-a izbit de refuzul ferm al directiei spitalului.

Regulamentul si legile ii interzic acesteia o astfel de actiune. Surse din interior ne-au declarat ca, in cursul diminetii, cei doi baieti au exercitat presiuni asupra conducerii spitalului, pentru a permite filmarea tatalui lor in Terapie Intensiva. S-a mers pana la aducerea, in incinta spitalului, a unui procuror de la Curtea Suprema, cunostinta a celor doi, pentru a-i ameninta pe responsabilii spitalului „Sf. Maria”.

spot_imgspot_img