Scandal la Pandurii: Primarul Carciumaru se retrage din AGA dupa ce subprefectul de Bucuresti a fost numit manager fara aprobarea AGA

de Gigi Ciuncanu Publicat la: 29.09.2013 13:27 Ultima actualizare: 29.09.2013 14:07

Primarul Florin Carciumaru a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca se retrage din Adunarea Generala a Actionarilor de la Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Targu Jiu, reclamand ca subprefectul de Bucuresti Liviu Andrei a fost numit manager al clubului “prin simple discutii”, fara aprobarea CA si AGA
Primarul din Targu Jiu, Florin Carciumaru, care este reprezentant al Consiliului Local in Adunarea Generala a Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Targu Jiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca a decis sa se retraga din AGA, iar in perioada urmatoare Consiliul Local Targu Jiu se va intruni intr-o sedinta extraordinara pentru a-si desemna un nou reprezentant in locul sau.

El a precizat ca Primaria si Consiliul Local Targu Jiu vor ramane alaturi de echipa Pandurii, punand la dispozitia clubului terenul de joc si celelalte facilitati pe care autoritatile locale le-au oferit si pana acum.
“Nu se pune problema ca noi, ca autoritate locala, sa ne retragem de la echipa. Doar eu, ca persoana, ma retrag. Primaria si Consiliul Local raman alaturi de Pandurii, mai ales acum, cand echipa are rezultate si in plan extern, nu doar in competitiile din tara”, a mentionat primarul.
El a explicat ca a luat decizia de a se retrage din AGA a clubului nemultumit de modalitatea in care subprefectul de Bucuresti Liviu Andrei a fost numit manager general al clubului, fara aprobarea Consiliului de Administratie si a Adunarii Generale a Actionarilor.
“Trebuie luate aprobari de la CA, de la AGA, nu asa, pompieristic. Trebuia sa se lucreze mai organizat, sa fie prevazut postul in organigrama, nu in pripa, cum s-a facut acum. Nu am nimic cu Liviu Andrei, dar si Complexul Energetic Oltenia are un reprezentant la club si ar fi trebuit consultati si ei, mai ales ca sunt principalul finantator”, a adaugat Florin Carciumaru, care duminica pleaca intr-o delegatie in Franta.
Contactat de corespondentul MEDIAFAX, Marin Condescu, presedinte al Consiliului de Administratie de la Pandurii Targu Jiu, a declarat ca nu a fost inregistrata nicio cerere ofociala din partea lui Carciumaru de retragere din AGA a clubului.
“E duminica, nu se lucreaza, nu avem nimic inregistrat la club si, din cate stiu eu, domnul primar pleaca in Franta. Poate ne trimite vreo adresa in zilele urmatoare, dar nu are motive de suparare pentru ca postul pe care va veni Liviu Andrei se regaseste in organigrama actuala a clubului. Poate m-am exprimat eu gresit cand l-am prezentat ca manager general, dar in organigrama exista cel de director general, care e tot una. Oricum, si una si alta din functii sunt executive, deci care nu presupun aprobari in AGA sau CA. E ca atunci cand discut cu un antrenor nou. El vine la club si isi face treaba, nu facem sedinta ca sa aprobam. Eu doar ii informez pe cei din CA si AGA”, declara Marin Condescu.
La randul sau, subprefectul de Bucuresti Liviu Andrei, a declarat, duminica, ca “intentia de a se retrage de la Prefectura” este de actualitate, dar ca luni va analiza “oportunitatea” unei demisii din functie, desi sambata seara era decis sa demisioneze din acest post.
“Eu avusesem discutii cu dumnealor, credeam ca totul este in regula, vroiam sa vin mai aproape de casa, la Targu Jiu, si sper in continuare ca tot ceea ce am discutat sa ramana valabil. Intentia de a ma retrage de la Prefectura e de actualitate, dar luni voi face o analiza a lucrurilor si voi vedea ce decizie voi lua la acel moment”, a spus Liviu Andrei.
Sambata seara, presedintele Consiliului de Administratie de la CS Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, l-a prezentat ca viitor manager general al clubului pe Liviu Andrei, in fata jurnalistilor care il intrebau despre rezultatul meciului pe care echipa din Targu Jiu l-a avut cu echipa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *