Sedinta CEx al PSD. Premierul Viorica Dancila va prezenta bilantul Guvernului

Intrebat, pe 10 aprilie, daca va fi facuta o evaluare a Guvernului la sedinta CExN al PSD, Liviu Dragnea, a raspuns: “Nu. Va fi o prezentare facuta de prim-ministru, o analiza, un mini-bilant”.
Liderul PSD a infirmat probabilitatea unei remanieri. Totusi, intrebat despre aceasta posibilitate pe termen lung, avand in vedere ca in presa se discuta despre astfel de amenintari, Dragnea a spus: “Pai normal. Sunt niste prieteni de-ai nostri care in fiecare saptamana trebuie sa inventeze ceva, dar nu exista (discutii despre remaniere – n.r.). Probabil ca in urmatorii 10 ani vor fi niste remanieri, dar din cate stiu eu, in perioada imediat urmatoare, nu”.
Referitor la o eventuala disputa intre el si ministrul Apararii, Mihai Fifor, Dragnea a explicat: “Eu n-am dispute cu Mihai Fifor”, adaugand ca “nu este nemultumit de activitatea ministrului Apararii”.
Intrebat despre faptul ca aceasta informatie a plecat chiar de la el, in urma unei declaratii facute acum doua saptamani, Liviu Dragnea a precizat: “Eu pot sa fac orice fel de declaratie. Inca sunt liber sa fac declaratii si le pot face. Daca cineva se simte lezat, foarte bine, sa interpreteze, sa se supere, sa-si faca griji, sa dea prin presa ca are cu mine conflicte. Eu n-am dispute cu nimeni”.
Premierul Viorica Dancila a declarat, pe 11 aprilie, ca pana la acest moment nu s-a discutat despre o remaniere guvernamentala, fiind “prea devreme” pentru o astfel de actiune. “Nu, nu s-a vorbit despre o remaniere. Este adevarat ca unii dintre ministri merg cu viteza intai, altii merg cu viteza a doua. Pana in acest moment nu s-a discutat despre nicio remaniere. Cred ca este devreme sa vorbim despre acest lucru, avem doua luni de cand suntem la guvernare”, a afirmat Dancila, la Antena 3.
Vasilica Viorica Dancila a spus ca a avut discutii cu ministrii despre “foaia de parcurs” a fiecaruia. “Nu am sa dau nume. Ceea ce va pot spune este ca am avut discutii cu ministri, discutii intre primul ministru si ministru. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *