SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO 6-4, 4-6, 2-1 PRO TV EUROSPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA ROLAND GARROS 2017

SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO PRO TV EUROSPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA ROLAND GARROS. Simona Halep, locul 4 WTA, joaca, sambata, FINALA ROLAND GARROS 2017, cu Jelena Ostapenko, locul 47 WTA. Partida SIMONA HALEP – JELENA OSTAPENKO incepe la ora 16:00 si va fi LIVE VIDEO STREAM ONLINE la PRO TV si EUROSPORT.
Jelena Ostapenko, break: 3-2
Simona Halep, break: 3-1
Simona Halep pastreaza conducerea: 2-1
Jelena Ostapenko ia game-ul: 1-1
Simona Halep ia game-ul dupa ce a anulat doua mingi de break: 1-0
SIMONA HALEP – JELENA OSTAPENKO 6-4, 4-6
Jelena Ostapenko inchide setul: 4-6
Jelena Ostapenko raspunde cu break la zero: 4-5
Simona Halep iese din pasa neagra cu un break: 4-4
Jelena OStapenko face break. Simona Halep nu-si evine dupa ce a ratat doua mingi de 4-0: 3-4
Jelena Ostapenko egaleaza dupa ce Simona Halep a ratat doua mingi de break: 3-3
Jelena Ostapenko face break: 3-2
Jelena Ostapenko revine cu un game in care Simona Halep a ratat doua mingi de break: 3-1
Simona Halep mai bifeaza un game: 3-0
Simona Halep face break: 2-0
Simona Halep incepe fabulos al doilea set. A castigat game-ul de la 0-40 cu cinci minge castigate consecutiv: 1-0
SIMONA HALEP – JELENA OSTAPENKO 6-4
Simona Halep fructifica prima minge de set pe serviciul adversarei: 6-4
Simona Halep nu cedeaza: 5-4
Jelena Ostapenko isi face serviciul: 4-4
Simona Halep, un nou game: 4-3
Simona Halep, break: 3-3
Jelena Ostapenko face un nou break: 2-3
Jelena Ostapenko isi face servicuiul: 2-2
Simona Halep castiga pe propriul serviciu: 2-1
Simona Halep face rebreak: 1-1
Simona Halep serveste prima, Jelena Ostapenko face breal la zero: 0-1
Ora 16:00. Cele doua jucatoare au intrat pe teren si au inceput incalzirea.
SIMONA HALEP – JELENA OSTAPENKO este LIVE VIDEO STREAM ONLINE AICI, AICI si AICI.
SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO PRO TV EUROSPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA ROLAND GARROS. Partida SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO poate fi urmarita IN DIRECT la doua televiziuni. Astfel, EUROSPORT si PRO TV transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA ROLAND GARROS 2017 SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO.
SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO PRO TV EUROSPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA ROLAND GARROS. Simona Halep si Jelena Ostapenko si-au asigurat cate un cec in valoare de 1.060.000 de euro si 1.300 de puncte WTA. Cine castiga FINALA ROLAND GARROS 2017 va primi un cec de 2.100.000 de euro si 2.000 de puncte WTA.?Partida SIMONA HALEP – JELENA OSTAPENKO incepe la ora 16:00 si va fi LIVE VIDEO STREAM ONLINE la PRO TV si EUROSPORT.
SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO PRO TV EUROSPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA ROLAND GARROS. Simona Halep va deveni nr. 1 WTA, pentru prima data in cariera, daca va cattiga meciul cu Jelena Ostapenko. Simona Halep ar putea ajunge prima romanca din istorie care ocupa locul 1 WTA. PRO TV si EUROSPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA ROLAND GARROS 2017 SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO.

SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO PRO TV EUROSPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA ROLAND GARROS. Simona Halep a marturisit ca se gandeste la finala Roland Garros 2017, programata sambata, de la 16:00, in fata letonei Jelena Ostapenko, precum la un meci obisnuit si a spus ca va urma rutina zilnica, spre deosebire de acum trei ani. “Acum trei ani aveam foarte multi oameni in jurul meu, cam 50, familie, prieteni, foarte multe persoane. Acum vreau sa ma izolez, vreau sa urmez acceasi rutina ca in fiecare meci de pana acum de la Paris. Nu ma gandesc ca e o finala, ci doar un meci normal”, a afirmat Simona Halep, intr-o conferinta de presa. “De la Virginia Ruzici, nimeni nu a mai castigat un asemenea turneu, asa ca va fi un lucru mare daca o voi face eu. Acest meci e foarte important pentru mine si nu ascund ca aduce o greutate pe umerii mei, dar va fi ceva frumos daca voi reusi sa castig. Nu vreau sa pun prea multa presiune pe mine. Am vazut cum e sa joci cu presiune, iar acum nu am nevoie de ea”, a adaugat SIMONA HALEP.

SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO PRO TV EUROSPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA ROLAND GARROS. Jelena Ostapenko a vorbit despre strategia pe care vrea sa o puna in aplicare in finala Roland Garros 2017 cu Simona Halep. “Sunt pregatita de finala. Simona Halep e o jucatoare foarte mare, intr-un meci cu ea trebuie sa fiu foarte agresiva, sa-mi fac jocul meu, dar va fi un meci greu si trebuie sa fiu pregatita. Ma descurc foarte bine pe zgura si cred ca zgura de aici de la Paris e una speciala, fiind una foarte rapida, care mi se potriveste foarte bine. Am primit o multime de telefoane din Letonia, chair si presedintele tarii m-a sunat. A fost frumos ca am primit atata atentie.? O sa discut despre finala cu antrenoarea mea, dar si cu mama, pentru ca si ea este antrenoare. Sunt deja in finala si o sa intru ca sa ma bucur de sansa pe care o am”, a spus JELENA OSTAPENKO.

SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO PRO TV EUROSPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA ROLAND GARROS. Simona Halep, 25 de ani, este la a doua finala de Roland Garros din cariera, dupa cea din 2014, pierduta contra rusoaicei Maria Sarapova, 4-6, 7-6, 4-6. De partea cealalta, Jelena Ostapenko, 20 de ani, este la prima finala intr-un turneu de Grand Slam. SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO PRO TV. SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO EUROSPORT. SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO PRO TV.
SIMONA HALEP JELENA OSTAPENKO PRO TV EUROSPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE FINALA …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *