SIMONA HALEP – KAIA KANEPI: Anunt ingrijorator al nr. 1 mondial inainte de AUSTRALIAN OPEN 2019

SIMONA HALEP – KAIA KANEPI AUSTRALIAN OPEN 2019. “Este o mare diferenta fata de anul trecut, pot spune ca am realizat ce mi-am dorit. Am castigat in sfarsit un Grand Slam. Acum pot spune ca sunt cu adevarat numarul 1. Inainte spuneam ca fara un Grand Slam nu esti numarul 1. Sunt fericita, ma bucur de tot. Tot ce am realizat anul trecut m-a facut sa fiu putin mai relaxata. Doar incerc sa-mi imbunatatesc jocul si sa vad cat de buna pot fi in viitor”, a declarat Halep.
Halep a mai spus ca este motivata inainte de Australian Open, dar este putin diferit fata de anul trecut cand a avut 10-15 meciuri inainte, iar acum unul singur si acela pierdut. “Mi-am asumat un risc stand acasa putin mai mult. M-am odihnit pentru ca m-am simtit extenuata dupa aceste turnee si anul avut. Mi-a placut mult sa stau acasa. Acum sunt pregatita pentru noul an, desi sunt putin in urma cu totul, cu pregatire si meciurile. Dar nu ma plang. Totul a fost asa cum mi-am dorit. Acum trebuie sa las capul in pamant si sa muncesc”, precizat jucatoarea din Constanta.
Ea nu se grabeste sa isi aleaga un nou antrenor: “Este greu pentru mine sa schimb persoana cu care muncesc pentru ca eu ma atasez de oamenii din echipa mea. Nu pot schimba totul rapid. De fiecare data cand ai pe cineva in echipa, trebuie sa dea 100 la suta. Dupa cum am spus mereu la acest nivel este imposibil fara antrenor. Deci probabil in viitorul apropiat voi avea pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *