Sotia lui Justin Timberlake va lansa un serial online despre sanatatea sexuala a femeilor

Sotia cantaretului?Justin Timberlake, actrita americana Jessica Biel,?va lansa un serial online?de educatie sexuala pentru femei, informeaza contactmusic.com, citat de Mediafax.?
Actrita spune ca s-a asociat cu activista Saundra Pelletier, fondatoarea organizatiei WomanCare Global, dupa ce si-a dat seama ca avea foarte multe intrebari despre perioada in care incerca sa ramana insarcinata.?”Am luat anticonceptionale atat de mult timp. Eram ingrijorata si ma intrebam cat de mult timp imi va lua pana voi ramane insarcinata. Dintr-o data, am inteles ca nu stiam ceea ce se petrecea in interiorul propriului meu corp. A fost ceva socant”, a dezvaluit Jessica Biel pentru site-ul Glamour.com.
Citeste si:?Cantaretul Justin Timberlake, confesiune despre rolul de parinte
“Vrem ca fetele sa stie ceea ce se intampla cu corpurile lor, pentru a nu se simti apoi inspaimantate, rusinate sau scarbite. Impartasim cu voi povestile, temerile si ezitarile fetelor din lumea intreaga. Tonul serialului nostru va fi unul informativ, dar si uneori caraghios, istet si alteori siret”, a declarat Jessica Biel.
Jessica Biel si Justin Timberlake s-au logodit in timpul vacantei de Craciun din 2011 si s-au casatorit pe 19 octombrie 2012, intr-o ceremonie restransa, care a avut loc in Borgo Egnazia, din sudul Italiei. Silas Randall, primul copil al cuplului Justin Timberlake – Jessica Biel, s-a nascut in?11 aprilie.
Jessica Biel este?a aparut intr-o serie de filme hollywoodiene, dupa ce s-a facut cunoscuta in serialul de televiziune “Al saptelea cer”. In ultimii ani, ea a atras atentia publicului mai ales prin relatia sa cu cantaretul Justin Timberlake.
Cantaretul, compozitorul si actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formatiei “N Sync …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *