Stelea este nemultumit de atitudinea jucatorilor: Trebuie sa vina cu o implicare maxima la lot

de Marius Tone – Mediafax Publicat la: 02.09.2013 16:12 Ultima actualizare: 02.09.2013 16:30

Bogdan Stelea, inlocuitorul lui Emil Sandoi la conducerea tehnica a echipei nationale de tineret, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca este nemultumit de atitudinea jucatorilor care vin la lot si sustine ca acestia trebuie sa aiba o implicare maxima la reprezentativa U21.
“Sunt anumite lucruri care nu ma satisfac, la felul cum este privita echipa nationala de tineret. Si nu ma refer la interesul oamenilor din jurul echipei sau la presa, pentru ca este adevarat ca nu prea au fost rezultate. Nu sunt foarte multumit de atitudinea jucatorilor. O sa ii mai observ o zi sau doua, dar dupa aceasta perioada de tatonare ei trebuie sa faca asa cum spun eu. Toti care vin la lot trebuie sa inteleaga faptul ca aici ne dorim rezultate si nu pot veni decat cu o implicare maxima. Fara asta nu se poate. Trebuie umblat la multe lucruri, dar in primul rand la mentalitatea jucatorilor si felul in care privesc lotul de tineret. Repet, acum sunt intr-o perioada de tatonare, dar vor fi momente in care voi vorbi la obiect. Nu in presa, dar o sa incerc sa le schimb atitudinea”, a spus Stelea inaintea debutului sau la nationala U21, meciul din deplasare cu Muntenegru.

Stelea regreta faptul ca mandatul sau nu incepe cu o partida amicala, dar spera totusi intr-o victorie in meciul cu Muntenegru. “Nu am o misiune usoara, in ultimii ani am urmarit lotul national de tineret si am vazut ca a avut o evolutie destul de oscilanta. Vreau sa imbunatatesc lucrurile. Bine, ideal ar fi fost sa incep cu o partida amicala pentru am nevoie sa cunosc foarte bine jucatorii. Dar acum nu mai este timp, ne asteapta un meci oficial cu Muntenegru pe care trebuie sa il castigam. Avem opt zile la dispozitie, sper sa facem lucrurile cum trebuie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *