Surse: Sorin Oprescu va fi dus, din nou, in Arestul Central al Capitalei

Primarul suspendat al Capitalei,?Sorin Oprescu, va fi transferat, din nou, in?Arestul Central al Politiei Capitalei, dupa ce coronarografia la care a fost supus luni edilul de catre medicii Spitalului Universitar Bucuresti nu ar fi evidentiat probleme foarte grave, potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax.?
Astfel, Oprescu va fi dus, cel mai probabil marti, in Arestul Central al Politiei Capitalei, conform surselor citate.
Acestea au mai mentionat ca coronarografia la care a fost supus, luni, edilul suspendat al Capitalei nu a evidentiat probleme foarte grave, iar Sorin Oprescu nu ar avea nevoie de o interventie chirurgicala.
Citeste si:?Avocatii lui Oprescu vor confruntarea primarului cu seful Administratiei Cimitirelor
In ce priveste starea de sanatate a lui Sorin Oprescu, avocatul Viorel Mocanu a declarat, luni, ca doar medicii pot decide cat de grava este, precizand ca s-au solicitat de urgenta toate acele medicale de la Clinica Academica, un edilul a mai fost supus unor investigatii, si de la Spitalul Elias.
Despre coronarografia la care a fost supus luni Sorin Oprescu, avocatul a spus: “Este vorba de o pseudo-operatie, pentru ca discutam de o investigatie care dureaza undeva la sase-sapte ore si care necesita un timp de refacere, de convalescenta ulterior, pentru ca doar asa se poate analiza si afla daca exista unul dintre cele doua stenturi infundate sau o alta vena infundata si pentru a putea fi stabilizat din punct de vedere medical”.
Sorin Oprescu a fost supus, luni, unei coronarografii, o investigatie necesara in cazul in care medicii constata ca sunt semne ca ar exista probleme mai grave, au declarat surse medicale.
Primarul suspendat al Capitalei a fost dus, sambata dupa-amiaza, din Arestul Central al Capitalei la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, fiind internat intr-o rezerva la Sectia de Cardiologie, unde este pazit de trei agenti, conform surselor medicale.
Medicii specialisti l-au supus pe Sorin Oprescu unor investigatii atat in cursul zilei de sambata, cat si duminica, iar luni, dupa reanalizarea starii sale de sanatate, au stabilit ca este necesara efectuarea unei coronarografii.
“Nu stiu ce investigatii s-au facut, dar potrivit procedurilor, se incepe cu investigatii neinvazive: EKG, investigatii imagistice, analize, pentru a vedea daca exista semne de leziuni musculare ale inimii si stabilirea valorilor zaharului in sange”, a declarat duminica?profesor doctor Mircea Cinteza, seful clinicii Cardiologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.
Citeste si:?Sorin Oprescu, supus unor noi investigatii medicale
Mircea Cinteza a spus ca o coronarografie se face atunci cand sunt semne ca ar exista probleme mai grave, cum ar fi un infarct sau un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *