TAROM a lansat prima aplicatie mobila. Aceasta poate fi descarcata gratuit de pe platforma Google Play

“Achizitia de bilete online reprezinta o tendinta in crestere in piata. Noi, prin TAROM app, raspundem unor nevoi de simplitate si eficienta. Vrem ca toti pasagerii nostri sa stie ca in aplicatia TAROM ii asteapta promotii, oferte speciale si multe alte beneficii. 2018 va fi retinut ca anul retehnologizarii in TAROM”, a subliniat Werner Wolff, directorul general al companiei.
Potrivit unui comunicat al operatorului national aerian, aplicatia a fost dezvoltata impreuna cu Amadeus, pentru a le oferi pasagerilor acces rapid la destinatiile preferate, un istoric al calatoriilor si posibilitatea de a tine legatura directa cu compania, pentru oferte speciale, promotii si multe altele.
Operatiunile de booking, ticketing si check-in sunt acum mult mai simple si pot fi efectuate, rapid, din aplicatie.
“Continuam dezvoltarea aplicatiei mobile prin integrarea acesteia cu noul sistem CRM (Client Relations Manager). In scurt timp, utilizatorii vor avea acces la module noi in aplicatie, precum My Account. Preconizam ca lansarea aplicatiei pe platforma Apple IOS va avea loc in decursul lunii octombrie a.c”, se spune in comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *