Tatuajele si cerceii scad sansele obtinerii unui loc de munca

Tatuajele si cerceii scad sansele obtinerii unui loc de munca

Ai un tatuaj sau un piercing? Ei bine, ar putea sa reprezinte un obstacol serios in cazulin care iti cauti o slujba. Cel putin asta a aratat un studiu efectuat de specialistii americani, potrivit newsday.com.

Astfel, dintre cei 468 de angajatori care au participat la sondaj, 85% au spus ca tatuajele si piercing-urile scad sansele unui candidat de a obtine o slujba. Unii dintre ei se asigura personal sa nu fie inselati. Astfel, a existat un patron care a recunoscut ca ii pune pe candidati sa deschida gura, pentru a fi sigur ca nu poarta un cercel in limba.

Si angajatii au aceeasi parere. Cei care au totusi astfel de ornamente corporale spun ca sunt discreti si prefera sa-si acopere tatuajele atunci cand vine la serviciu.

In acelasi timp, majoritatea companiilor au reguli foarte strcite in ceea ce priveste aspectul angajatilor. Dincolo de tinuta vestimentara, care trebuie sa fie in concordanta cu postul obtinut, managerii cer ca angajatii sa nu poarte bijuterii opulente, iar in unele firme bijuteriile sunt total interzise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *