Tenis: Roger Federer l-a invins pe Pete Sampras intr-un meci demonstrativ

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Numarul 1 in clasamentul ATP, Roger Federer, s-a impus aseara in fata fostului lider mondial Pete Sampras, scor 6-3, 6-7, 7-6, intr-un meci demonstrativ disputat la Madison Square Garden din New York, in fata a aproape 20.000 de spectatori.

„A fost o seara perfecta pentru tenis”, a spus Pete Sampras dupa ce in timpul partidei a aratat ca ii poate face fata elvetianului. „A iesit un meci de groaza”, a afirmat la randul sau Federer, care pe tot timpul meciului si-a incercat toate loviturile din toate unghiurile.

„Cred ca din cauza asta au venit atatia oameni la meci. Nu se intampla foarte des sa-l vezi pe teren pe numarul 1 mondial si poate pe cel mai bun tenismen al tuturor timpurilor”, a explicat Federer numarul mare de spectatori, printre care s-au aflat personalitati ca Tiger Woods sau Donald Trump.

Sampras si Federer au disputat pana acum patru partide demonstrative, scorul general fiind de 3-1 pentru elvetian. Pete Sampras s-a retras din tenisul profesionist in 2002. Cei doi s-au intalnit intr-o singura partida oficiala, la Wimbledon, in 2001, cand elvetianul s-a impus dupa cinci seturi, scor 7-6, 5-7, 6-4, 6-7, 7-5.

spot_imgspot_img